Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Спеціально розроблена комбінація пробіотиків з фруктоолігосахаридами та цинком;
- Нормалізація, відновлення та підтримання здорової кишкової мікрофлори;
- Рекомендовано педіатрами.
Склад:
Кожне саше (1 г) містить: L.Acidophilus 3.0х106, L.Rhamnosus 1.5х106, L.Casei 1.0х106, L.Plantarum 1.0х106, L.Bulgaricus 1.0х106, B.Longum 1.0х106, B.Infantis 1.0х106, B.Breve 1.0х106, S.Thermophilus 1.0х106, S.Boulardii 0.5х106, цинк елементний 3 мг, фруктоолігосахариди 100 мг.
Рекомендації до вживання: дитяче функціональне харчування для дітей від 6 місяців.
Для нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, зменшення кишкових колік і здуття живота, відновлення мікрофлори кишечника, особливо після застосування антибіотиків.
Спосіб застосування: дітям від 6 місяців до 3-х років по 1 саші, відповідним чином підготовленому * – 1 раз на день за годину до годування.
*Спосіб приготування: у попередньо стерилізовану чайну ложечку (пляшку з соскою) з грудним молоком або рідкою дитячою сумішшю для подальшого годування додати вміст саше, ретельно розчинити, переконавшись про відсутність грудочок.
При необхідності можна вживати дітям від 3 до 10 років по 1 саше 2 рази на день, від 10 років по одному саше 3 рази на день за годину до їди.
Термін вживання: 30 днів, надалі термін вживання узгодити з лікарем.
Перед вживанням рекомендується порадитись із лікарем.
Продукт призначений для перорального застосування.
Не містить генетично модифікованих організмів (ГМО).
Не є лікарським засобом.
Застереження: не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну
повноцінного раціону харчування. Недотримання рекомендацій щодо застосування може призвести до негативних наслідків для здоров'я дитини.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів.
Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25°С.
Форма випуску: саше, маса вмісту 1 г ±7,5% по 10 та 20 шт. у картонній коробці.
Висновок ДСЕЕ №602-123-20-3/27487 від 20.06.2018р.