Кількість
|
Вартість
|
||
|
NOW Foods, Sunflower Liquid Lecithin, 473 ml
Підтримка мозку і нервової системи. Відновлення та захист печінкової клітини. Джерело фосфоліпідів - основного будівельного матеріалу для нервової тканини і клітин печінки. Забезпечує регенерацію і стабілізацію мембран клітин. Вегетаріанський продукт. Гарантована якість GMP. Без сої, без ГМО.
Виробник: NOW Foods, США.
Форма випуску: 473 мл в упаковці.
Розмір порції: 1 столова ложка (15 мл) |
||
Порцій в упаковці: близько 32 |
||
|
Склад 1 порції |
% Добової потреби |
Калорії |
120 |
|
Калорії від жиру |
90 |
|
Всього жирів |
|
15% |
Насичений жир |
|
8% |
Транс-жир |
|
|
Поліненасичені жири |
|
|
Мононенасичених жир |
|
|
Холестерин |
0 мг |
0% |
Натрій |
0 мг |
0% |
Всього вуглеводів |
|
0% |
Дієтичне волокно |
|
0% |
Цукор |
|
|
Білок |
|
|
Кальцій |
|
2% |
Фосфор |
|
25% |
Не є значним джерелом вітаміну А, вітаміну С або заліза. |
|
Калорії: |
2000 |
2500 |
Всього жирів |
Менше ніж |
|
|
Насичений жир |
Менше ніж |
20g |
|
Холестерин |
Менше ніж |
300 мг |
300 мг |
Натрій |
Менше ніж |
2400 мг |
2400 мг |
Всього вуглеводів |
|
|
|
Дієтичне волокно |
|
|
|
Калорії на грам: |
Типове зміст фосфатидів: фосфатидилхолін (19%), фосфатидил инозитол (12%), фосфатидилетаноламін (7%).
Інші інгредієнти: 100% натуральний рідкий лецитин соняшнику (НЕ ГМО).
Не містить: дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або інгредієнтів горіха.
Функціональні властивості
• Соняшниковий Лецитин являє собою комплекс есенціальних фосфоліпідів - фосфатидилхолін, фосфатидилетаноламін, фосфатидилинозитол, і незамінних жирних кислот. Фосфатидилхолін грає ключову роль в передачі нервових імпульсів.
• Лецитин - основна поживна речовина і будівельний матеріал для нервової тканини, що становить 17% периферичної нервової системи і 30% мозку.
• Лецитин становить основу клітинних мембран, і необхідний для їх побудови, регенерації та стабілізації. Особливо важливий лецитин для освіти мієліну - ізолюючої оболонки нервових волокон.
• Лецитин збільшує синтез ацетилхоліну (нейромедіатора, що відповідає за проведення нервових імпульсів), в результаті чого покращує інтелектуальні здібності, розумову працездатність, аналітичні здібності, сприяє формуванню і збереженню пам'яті.
• Необхідний для нормального розвитку мозку, побудови нервової і кісткової системи, розвитку статевих залоз.
• Лецитин покращує структуру і роботу клітин печінки, перешкоджає її жировій інфільтрації і відновлює функціональну активність печінкових клітин.
• Підтримує функціональні можливості печінки по перетворенню естрадіолу в естріол, тобто з форми естрогену, що володіє великим потенціалом викликати пухлини в безпечну форму естрогену.
• Лецитин є компонентом жовчі. Він стимулює жовчовиділення, усуваючи дискінезію жовчовивідних шляхів і перешкоджаючи утворенню жовчних каменів.
• Є ліпотропною речовиною, тобто нормалізує жировий і пов'язаний з ним обмін холестерину. Лецитин розчиняє жир і холестеринові бляшки, знижує рівень холестерину, концентрацію жирних кислот і утримує їх у розчиненому стані. Він сприяє емульгації і розчинення жирів, що дозволяє їм диспергувати в рідинах.
• Сприяє засвоєнню жиророзчинних вітамінів - А, D, Е і К.
• Соняшниковий Лецитин покращує структуру волосся і зменшує їх випадання, покращує стан шкіри.
Показання до застосування
Лецитин показаний при всіх захворюваннях, пов'язаних з дефіцитом лецитину: жирова інфільтрація печінки, атеросклероз, захворювання нервової системи.
• Функціональні порушення нервової системи і психічної діяльності: розсіяна увага, зниження пам'яті, неврози, депресія, хронічна втома, нервове виснаження.
• Порушення нервово-психічного розвитку у дітей: гіперактивність, підвищена дратівливість, плаксивість, розлади поведінки та психоемоційна неврівноваженість, зниження концентрації, уваги, підвищена стомлюваність.
• Травматичні, інфекційні, судинні і дегенеративні захворювання нервової системи. Розсіяний склероз, хвороба Альцгеймера.
• Захворювання печінки і жовчовивідних шляхів (гепатит, дискінезія жовчовивідних шляхів, жирова дистрофія печінки, цироз печінки).
• Хронічний алкоголізм, алкогольні поліневрити.
• Атеросклероз, гіпертонічна хвороба, стенокардія.
• Порушення всмоктування жиророзчинних вітамінів. Остеопороз.
• Захворювання шкіри (дерматити, псоріаз)
• Естрогензалежні захворювання: фіброма матки, фіброзно-кістозна мастопатія, ендометріоз.
• Рекомендований вагітним і годуючим груддю жінкам.
Рекомендації щодо застосування: змішати 1 столову ложку лецитину з молоком, протеїновим коктейлем або овочевим соком. Можна також використовувати в салатних соусах або в якості антипригарного покриття в сковородах.
Увага: Тільки для дорослих. При вагітності та годуванні груддю необхідно проконсультуватися з лікарем.
Умови зберігання. Зберігати в прохолодному, сухому, недоступному для дітей місці після відкриття.
Існує кілька джерел лецитину. В основному він проводився з сої. Соняшниковий Лецитин є хорошою альтернативою соєвій лецитину в разі підвищеної чутливості до сої. Також існує думка, що соєвий лецитин, може містити фітоестрогени (рослинні аналоги жіночих гормонів), які здатні нашкодити чоловічому організму. Однак переконливих даних на цей рахунок немає.
Лецитин - це комплекс есенціальних фосфоліпідів (фосфатидилхолін, фосфатидилетаноламін, фосфатіділінозіт). Фосфатидилхолін - це основний фосфолипид в структурі клітинних мембран, який представляє собою з'єднання холіну з фосфорною кислотою і становить близько 50% лецитину. Інша частина припадає на фосфатіділетаноламін, фосфатіділінозіт і їх проізводние.Оні складають основу клітинних мембран. Найбільший вміст фосфоліпідів у печінці, головному мозку і нервових клітинах.
Now Foods, Sunflower Liquid Lecithin, Купити в Києві, Купити в Україні.